SENIOR LEGAL COUNSEL DIGITAL BANKING

Omschrijving

SENIOR LEGAL COUNSEL DIGITAL BANKING
Jurist – m/v/x – Senior Legal Counsel Digital Banking

 

BNP Paribas Fortis is de Belgische marktleider in de financiële sector, die vast van plan is om zichzelf heruit te vinden tot de bank van morgen.

 

Ga je bij ons aan de slag, dan kom je terecht in een werkomgeving die je aanmoedigt om agile, creatief en innovatief te zijn. Een organisatie met ‘New Ways of Working’ die ‘Cross Collaboration’ stimuleert om voortdurend onze efficiëntie en innovatievermogen te verhogen. ‘Agile Working’ en samen creëren, iets voor jou? Dat komt goed uit, want dat is de manier van werken waar wij werk van maken. We zijn ervan overtuigd dat dit de meest efficiënte en snelle manier is om onze projecten te verwezenlijken en onszelf te overtreffen om onze klanten voortdurend innovatieve oplossingen aan te bieden.

 

Om in te spelen op de uitdagingen van morgen moeten we op het juiste moment de juiste reflexen hebben, flexibel zijn en ons snel aanpassen. Het geheim? Voortdurend bijleren. Elke werknemer wordt aangemoedigd om iedere dag bij te leren en regelmatig zijn vaardigheden te verbeteren.

 

 

Zin om samen met ons de grenzen te verleggen voor een duurzamere wereld?

 

In een omgeving waarin wetgeving en regelgeving steeds uitgebreider en ingewikkelder worden, is Legal essentieel. Bent U geboeid door de ontwikkelingen inzake digitaal bankieren, elektronisch betalingsverkeer, eCommerce, data protection, intellectueel eigendomsrecht en computerrecht?  U bent een echte team player? Perfect, want het departement Legal zoekt een nieuwe collega om het team  Digital Banking te vervoegen in Brussel.

 

De taak van het team is het verlenen van pro-actieve, kwalitatieve juridische ondersteuning voor diensten en producten voor een breed gamma klanten.  Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de collega’s van andere teams van Legal alsook met Compliance, Tax, Marketing, Product Development, enz.  Het team Legal Digital Banking bestaat uit 9 gedreven juristen.  Transparantie, zin voor samenwerking en engagement zijn  essentiële waarden van het team.

 

Je toekomstige Job 

 

Uw taak ziet eruit als volgt:

juridische ondersteuning geven bij de ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, alsook het uitwerken van de contractdocumentatie;
het verlenen van advies bij concrete transacties;
de opvolging van relevante wetgevende  en reglementaire ontwikkelingen en marktpraktijken; en
het beheer van juridische risico’s.
Speel je troeven uit

 

U hebt een Masterdiploma in rechten
U hebt een 7-tal jaar relevante ervaring in de bedrijfswereld of bij een advocatenkantoor
U hebt concrete ervaring inzake nieuwe technologieën en de juridische uitdagingen die ermee gepaard gaan (een specialisatie in deze materie is een meerwaarde)
U bent vlot in het Nederlands, Frans en Engels zowel mondeling als schriftelijk.
U bent een team-player.
U bent communicatief, overtuigend, zeer goed georganiseerd, steeds op zoek naar oplossingen met een grote waakzaamheid voor de juridische risico’s.
Uitzonderlijk bent u bereid te reizen binnen Europa.
Wat bieden we je ?

 

Een voltijdse functie, met verantwoordelijkheden naargelang uw ervaring;
Een unieke mengeling van transactioneel en adviserend werk in een zeer dynamische context;
Een motiverende werkomgeving in een team waar een goede verstandhouding voorop staat;
In een wereld in verandering zijn diversiteit en inclusie kernwaarden voor het welzijn en de prestaties van teams. Bij BNP Paribas Fortis willen we alle talenten verwelkomen en behouden, ongeacht gender, leeftijd, origine of seksuele geaardheid, ongeacht of ze een beperking hebben, want ieder heeft zijn eigen ervaring en identiteit. Samen bouwen we aan de bank van morgen: innoverend, verantwoordelijk en duurzaam. Al onze voltijdse jobaanbiedingen staan ook open voor wie deeltijds werkt volgens een 90%- of 80%-arbeidsregime.

 

Ga je de uitdaging aan?

Geïnteresseerd in deze functie? Aarzel niet om online te solliciteren.