Een gedreven jurist Omgeving

Sollicitaties afgesloten.

Omschrijving

A1-A3, contract onbepaalde duur, voltijds

Je missie

Dankzij jou gaat iedereen in Groep Dilbeek verantwoord aan de slag met zijn budget.

Je taken

 

Je maakt deel uit van het dynamische, innovatieve en enthousiaste “stroomteam” van Vrije Tijd, waar je samen met de directeur, HR-partner, communicatiepartner en teamcoaches de teams omkadert. We voorzien daarnaast de aanleg van een werfreserve voor onze andere “stromen” (Burger en Omgeving, Welzijn en Onderwijs).

Meer specifiek zorg jij voor een financieel beleid op maat van onze teams. Zo ben jij verantwoordelijk voor de financiële rapportering van het meerjarenplan van je afdeling: je coördineert de jaarlijkse opvolging en aanpassingen van de personeelsbudgetten en de budgetten in het meerjarenplan met de teamleden. Je zorgt er mee voor dat deskundigen beschikken over de nodige rapporten en instrumenten om hun projecten dagelijks op te kunnen volgen. Je bent mee op de hoogte van deze lopende projecten en stemt met de deskundigen af rond de budgetten van de projecten, acties,…

Je vormt de spil tussen de operationele teams van je stroom en het ondersteunende team Financiën. Je bent enerzijds het aanspreekpunt voor teamleden over financiële vragen, maar brengt anderzijds ook de groepsbrede informatie rond financiën mee terug naar de teams. Je werkt een stroomlijning uit van de back office-processen van financiën samen met de teamleden, zodat de dagelijkse werking verbetert. Samen met de andere financieel partners zorg jij voor een coherent financieel beleid voor Groep Dilbeek. Daarnaast geef je mee sturing in groepsbrede projecten en processen.

Je ontwikkelt een specifieke kennis van overheidsopdrachten: je verdiept je in de regelgeving van overheidsopdrachten en kan teamleden begeleiden met advies bij het uitschrijven, publiceren en uitvoeren van hun opdrachten.

Je geeft advies over beleidsinstrumenten zoals belastings- en retributiereglementen. De inzet van belastingen als beleidsinstrument heeft als doel het gedrag van burgers en bedrijven te beïnvloeden. Jij volgt mee de impact ervan op.

Specifiek voor Vrije Tijd: je optimaliseert de ontvangstprocessen van ticketverkoop en de cashflows, je legt je toe op het aankoopbeleid van klein materiaal en dergelijke.

Dit ben jij helemaal!

 

Je interesseert je in economie, financiële analyses, kostprijsberekening… 

Je bent goed in projectmatig werken, je weet hoe je een projectplan opstelt en de nodige partners betrekt. Je bent gedreven en toont zin voor initiatief.

De materie Vrije Tijd (sport, cultuur, literatuur) trekt je aan en inspireert je. Je hebt ook voeling met de Dilbeekse omgeving

Je hebt een echte “business” ingesteldheid om je te organiseren en tot oplossingen te komen. Je bent steeds op zoek naar het verwerven van nieuwe kennis en inzichten: zo verdiep je je in kennisdomeinen, zoals overheidsopdrachten, vastgoedrekenen, …

Je kan helemaal opgaan in het analyseren van cijfermateriaal en de ondersteunende tools hiervoor.

Je beschikt over een masterdiploma ofwel een einddiploma van het hoger onderwijs van het lange type, bij voorkeur in een financiële richting OF je hebt een bachelorsdiploma in een economische richting. Indien je niet in het bezit bent van een diploma kan je deelnemen aan de selectieprocedure mits slagen in een capaciteitsproef.

Daarom kies jij voor Groep Dilbeek

 

Door jouw job bij Groep Dilbeek maak je echt het verschil bij de burger, onze klant. Jouw job heeft impact en een zichtbaar resultaat in het leven van onze burger.

Wij zijn bovendien een innovatieve gemeente en kunnen jou dus een nieuwe manier van werken aanbieden: zelforganiserende teams, veel autonomie en de kans om je job zelf uit te bouwen. We geven jou ruimte om jezelf te ontwikkelen; opleidingen volgen en inspiratie zoeken, is een evidentie bij ons.

Als kers op de taart kan dit alles in een goede balans werk-privé, met mogelijkheid tot telewerken. Ter plekke werken kan uiteraard ook, en dit in een aangenaam werkkader, in het mooie centrum van de gemeente Dilbeek.

We bieden jou een voltijds contract, en een job met loonschaal A1-A3 tussen 3365€ en 5920€ bruto/maand afhankelijk van de overname van je anciënniteit en afhankelijk van je relevante ervaring. Bij 5 jaar relevante ervaring is je salaris bvb 4049€ bruto/maand. Samen bekijken we ook een mogelijke overname van je anciënniteit, afhankelijk van je relevante ervaring. Ook maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, terugbetaling woon-werkverkeer openbaar vervoer, worden voor jou voorzien.

Werken bij Groep Dilbeek is

 

Werken voor Groep Dilbeek is bouwen aan de toekomst. Elke dag kan jij het verschil maken voor de burger, je collega’s en jezelf!  We verwelkomen je bij Vrije Tijd in de doelgroepgerichte teams kind, jongeren en de 3 volwassenen teams. De teams zijn er op gericht klanten proactief & met enthousiasme verder te helpen. Je zal ervaren dat elk van ons een impact heeft op onze dienstverlening en dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en anderen te inspireren. Gaan we er samen voor?

Gaan we er samen voor? Neem nu de volgende stappen:

 

We kijken er naar uit om je kandidatuur met een motivatiebrief, je cv, een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1 – niet ouder dan 3 maanden) te ontvangen ten laatste op op woensdag 28 september 2022.

 

Wens je graag meer informatie? Je bent welkom op onze informatiesessie op 19 september, waar je met al je vragen over deze boeiende vacature terecht kan!

De stappen van de selectieprocedure zien er als volgt uit: in een eerste stap, ontvang je een schriftelijke proef (thuisopdracht) per mail op donderdag 6 oktober 2022 die je indient ten laatste op zondag 9 oktober 2022. Indien je hiervoor slaagt, word je vanaf 19 oktober uitgenodigd op een mondelinge proef, die bestaat uit een assessment en interview waarbij de competenties die vereist zijn voor de functie in verschillende situaties gemeten worden.

Bij vragen kan je contact nemen met Christopher Vermeir (Vrije Tijd), teamcoach team kind, (christopher.vermeir@dilbeek.be, 0491 16 07 53).